Ukoliko želite brz kontakt ...

KONTAKT
GARSON POS

Softverski paket koji sadrži sve što je potrebno za jednostavno izdavanje računa, brzu naplatu i praćenje stanja na magacinima.

PARTNER TECH

Posebno izdvajamo ponudu proizvođača POS opreme Partner Tech. koji se svojim odnosom cijene i kvaliteta pokazao kao najpouzdanije rešenje za rad u ugostiteljskim objektima.<br />

BANKARSKA OPREMA

U našoj ponudi možete pronaći mašine i aparate koji se koriste u radu sa novcem bilo za potrebe manjeg obima poslovanja do opremanja većih institiucija gde se u svakodnevnom radu manipuliše novcem.<br />

HOTELIER

Hotelier je informacioni sistem koji se sastoji iz velikog broja modula i aplikacija koje zajedno omogućavaju nesmetan, brz i precizan rad svih struktura u hotelu.

FISKALNA OPREMA

Svojim korisnicima obezbeđujemo nabavku i servis fiskalne opreme kao i usluge fiskalizacije.

ANDROID APLIKACIJE

Standardne POS i backoffice aplikacije dostupne su i Andorid aplikacije koje omogućavaju da se dio restoranskog poslovanja prebaci na mobilne uređaje.

REFERENCE

Pogledajte u kojim sve objektima Garson i Hotelier sistemi uspješno rade.

435

ZADOVOLJNIH KLIJENATA

7750

FACEBOOK FANOVA

50

PROIZVODA

3570

OCJENA

POSLJEDNJE NOVOSTI

poslednje informacije

Novi uređaj za lakše poslovanje
Novi uređaj za lakše poslovanje

TREMOL FP05 je bio najbolje prodavani uređaj za štampanje zbog svoje cijene. Velike rolne papira omogućavaju unos više prilagođenog teksta. Relativno niska cijena za takvu vrstu uređaja, a izuzetno brzo štampanje. Naši kupci ocijenjuju TREMOL FP05 kao idealno rješenje za cijenu osjetljivih tržišta.

Read more
PRETPLATITE SE

Dobijajte poslednje novosti & vijesti na Vašem mailu.